BEACHSIDE RESIDENCE - CORTIJO BLANCO

THE VIEW FROM HERE

VILLA

THE VIEW FROM HERE

Marbella’s iconic La Concha Mountain served as the fitting inspiration for the interior of this seaside villa. More specifically, the panoramic views enjoyed from its summit, as you survey a shoreline stretching towards Gibraltar and North Africa. Our re-interpretation of this visual bounty is found in the irregular sculpted and voluminous shapes and textures found throughout the house.

Keeping to a light, earthy colour palette, we designed a series of spaces that feel warm, sensorial and make the most of the villa’s superb setting. Vintage pieces and lighter materials provide a contrast on the terraces for the mountain-inspired interior in what is a celebration of the residence’s unequalled location.

LOCATION

BEACHSIDE RESIDENCE - CORTIJO BLANCO
MARBELLA

DESIGN BY:

HEIDI GUBBINS INTERIOR DESIGN STUDIO

FOR:

MAREIN 73 & NVOGA

SHARE PROJECT